Voetbal op tv

Soccer balls 1

Bwin - Wedden op voetbal

Voetbalgames

Hou jij van voetballen, maar laat het weer het niet altijd toe om lekker het veld op te gaan? Wat dacht je dan van een leuke voetbalgame? Er zijn talloze voetbalgames op de markt gebracht, voornamelijk voor consoles zoals de PS3 en de XboX360. De twee bekendste games zijn waarschijnlijk PES, oftewel Pro Evolution Soccer, en FiFa. Van beide games zijn al veel verschillende versies uitgebracht. Mocht je niet in het bezit zijn van een heuse game console, dan geen nood. Want wij hebben ook enkele leuke soccer games voor je.

Speel online voetbalspelletjes

Gelukkig zijn er online ook veel verschillende voetbalspelletjes te vinden. Deze zijn zelfs helemaal gratis, dus dat is ook nog eens goedkoper dan de echte console games, en misschien wel nét zo leuk! Er zijn verschillende spellen. Zo kun je bijvoorbeeld spelen dat je een manager bent van een voetbalteam. Het is jouw taak om je team naar de kampioenschappen te sturen en zo hoog mogelijk te laten eindigen. Door middel van slimme transfers en goed management kun je jouw team kampioen maken. Deze game speel je tegen andere online gamers.

Voetbal en andere sport spelleltjes

Mocht je het liever wat simpeler houden, dan kun je de onderstaande sport spelletjes proberen. Wij hebben namelijk drie absolute top sport spelletjes voor je geselecteerd zodat je even helemaal kunt ontspannen en toch in de voetbalsfeer kunt blijven. Wat dacht je bijvoorbeeld van penalty schieten of 1-tegen-1 voetbal? Het is allemaal mogelijk op Topklassefans.nl. Bekijk de onderstaande games, speel je favoriet en zet een mooie high-score neer. Succes!

Artikelen

Voetbalmeisje aankleden

Een voetbalwedstrijd is natuurlijk niets zonder mooie dames op de tribune. Kun je je de mooie Bavaria girls nog herinneren, met hun prachtige jurkjes? Wij zeker wel! Daarom hebben we gezorgd voor deze voetbal dress up game. Jij mag je voetbalmeisje helemaal zelf aankleden in een eigen tenue. Je begint met het kiezen van de achtergrond: in wel

Lees meer...

Soccer balls 1

Soccer balls is een echte behendigheidsgame waarbij je zeer secuur te werk moet gaan. Het is de bedoeling scheidsrechter raakt zodat deze jou een rode kaart geeft. In het echt mag dat natuurlijk niet, maar hier is het juist het doel van het spel! Je kunt zelf de richting en de snelheid van je bal bepalen, dus het is aan jou om goed te mikken.

Lees meer...

Sports heads football championship

Deze 1-tegen-1 voetbal variant is leuk, spannend en sportief tegelijk! Je begint met het zelf kiezen van een team. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Tottenham of Newcastle. Vervolgens ga je met één voetbalpoppetje goals maken tegen een tegenstander. Je krijgt een tijdslimiet en degene met de meeste goals in dit korte tijdsbestek.

Lees meer...