Bwin - Wedden op voetbal

Voetbal termen

Betcity - Wedden op voetbal

888 Sport - Wedden op voetbal

Er zijn diverse gokwebsites waar je verschillende sport bets kunt plaatsen. Dat is het leuke aan het internet. Op het wereldwijde web vind je onder andere ook 888sport. 888 is de bookmaker afdeling van een zeer compleet gok aanbod waar wereldwijd tienduizenden spelers dagelijks spelen. 888 is daarmee een van de grootste gok concern van de wereld met diverse websites zoals 888casino, 888poker, 888games en 888sport. Op de laatstgenoemde site kun je eenvoudig voetbal bets plaatsen.

Hoe plaats je een bet?

Ga naar de website 888sport en maak een profiel aan. Zorg ervoor dat je dit goed doet, want hierop komt straks jouw winst binnen. Wanneer alles is geregeld omtrent het account, dan kun je een voetbalwedstrijd of andere wedstrijd gaan zoeken om op te betten. In het linkermenu vind je bijvoorbeeld de verschillende sporten of de events. Je kunt vervolgens bijvoorbeeld kiezen voor voetbal, vervolgens voor een land zoals Nederland en tenslotte voor een evenement zoals de Jupiler league. Dan kies je een wedstrijd en kies je de winnaar of een gelijkspel. Rechts in het menu verschijnt dan een blokje waar je per bet het bedrag kunt bepalen. Ook krijg je te zien wat je krijgt uitgekeerd wanneer je wint. Kies 'place bet' en je bet is geplaatst.

Over 888

888 is opgericht in 1997, dus dit bedrijf is nog niet zo héél oud. In 2005 kwam het bedrijf binnen op de London Stock Exchange. In 2006 was het bedrijf in gesprek met game-bedrijf Ladbrokes over een eventuele samensmelting, maar door veranderingen in de wet op het gebied van belastingen en dergelijke hebben beide partijen in 2007 besloten om hier niet mee door te gaan. In datzelfde jaar besloot het bedrijf echter om een groot bingobedrijf over te nemen, en daarmee was 888Bingo geboren. Het bedrijf is dus flink aan de weg aan het timmeren op het gebied van gokken. Dat lukt vrij aardig, want ze zijn momenteel de op 3 na grootste pokerwebsite.